Lepší prostředí pro pacientky. Na gynekologii a porodnici se vyměnila okna a vymalovalo
Nové okno. Zdroj: Krajská zdravotní
Chomutov

Chomutov – Společnost Krajská zdravotní zapracovala na vylepšení prostředí Gynekologického a porodnického oddělení v chomutovské nemocnici. Pacientkám nyní toto zdravotnické pracoviště nabízí důstojnější prostředí.

V budově D se vyměňují okna. Tato investice si vyžádá více než 6,6 milionu korun. V 5. nadzemním podlaží, kde sídlí porodnická část, se výměna oken již uskutečnila, bylo vymalováno a provedeny další práce za 80 tisíc korun, které pomohly zpříjemnit prostředí rodičkám i personálu porodnice.

Služby Gynekologického a porodnického oddělení chomutovské nemocnice budou moci nově využívat také ženy z Vejprt a okolí. Místní zastupitelstvo totiž rozhodlo o ukončení spolupráce mezi Krajskou zdravotní, a tím i činnosti zdejší gynekologické ordinace. „Pacientkám, které budou mít i nadále o péči zájem, nabízíme gynekologickou ambulanci v nemocnici,“ informoval Michal Zeman, primář Gynekologicko - porodnického oddělení.

1312okna2

 1312okna1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru