Strážníci díky kamerám zadrželi dva podezřelé mladíky, jednoho hledala policie
Ilustrační foto. Foto: Josef Dušek/MěÚ Jirkov
Chomutov

Jirkov – Díky kamerám rozmístěným po městě se jirkovským strážníkům ve středu 13. prosince nad ránem podařilo chytit dva podezřelé mladíky, jeden z nich byl hledaný státní policií.

Krátce před třetí hodinou ranní si strážník u kamerového systému všiml dvou podezřelých mladíků v Ervěnicích. Při spatření auta městské policie se oba schovávali, aby je hlídka nezahlédla. Strážník oba podezřelé proto sledoval pomocí kamer a navedl hlídku až jejich úkrytu. Poté byli mladíci zadrženi.

Ukázalo se, že se jedná o dva teenagery ve věku 15 a 16 let. Po starším bylo vyhlášeno pátrání, utekl totiž z výchovního ústavu. Hledaný mladík byl předán do rukou státních policistů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru