AKTUÁLNĚ: Dvě auta havarovala u Kadaně, jsou v příkopu
Ranní nehoda u Kadaně. Foto: Hasiči Královského města Kadaň
Chomutov

Kadaň - K havárii dvou osobních vozidel došlo ve středu ráno na silnici z Kadaně ke křižovatce s komunikací I/13. Na místě jsou všechny složky záchranného systému.

K nehodě došlo na silnici 568 před pátou hodinou ranní. Dva osobní automobily skončily mimo silnici, jedno z vozidel se při havárii přetočilo na střechu. Zasahují policisté, hasiči i záchranná služba. Ta je podle kadaňských hasičů na místě spíše z preventivních důvodů. Bližší povaha zranění účastníků karambolu není v tuto chvíli známa.

Následky nehody by měly být podle dopravního servisu Policie ČR zlikvidovány odhadem okolo sedmé hodiny ranní. Aktuální dopravní situaci můžete sledovat na našem webu v této rubrice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru