Opilý mladík nabral při parkování nejdřív vedlejší auto, pak i strom
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zpovídat 21letý muž z Kadaně. Ten totiž v sousedním Klášterci nezvládl v opilosti zaparkovat, nejdřív narazil do vedlejšího auta, pak do stromu.

Případ se stal první prosincový den v Mírové ulici v Klášterci nad Ohří. Mladý muž se tady v noci zřejmě pokoušel zaparkovat, což se mu ale nepovedlo. Naboural nejdřív do jiného vozidla. V jízdě pokračoval přes trávník a chodník až do momentu, kdy se zastavil o strom. Poté nechal nabourané auto na místě a utekl.

Nedostal se ale daleko. Následná dechová zkouška u něj potvrdila, že před jízdou pil alkohol. „Nadýchal 1,11 a 1,18 promile. Celková škoda byla odhadnuta na 35 tisíc korun. Navíc bylo zjištěno, že muž není držitelem řidičského oprávnění,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková. Případ nadále vyšetřují policisté z Klášterce.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru