Chomutov – Po severočeských městech putuje zajímavá iniciativa, jejímž cílem je netradičním způsobem přiblížit četbu knih široké veřejnosti. Projekt „Města čtou" odstartoval začátkem prázdnin v Jirkově a účast tady předčila veškerá očekávání. Nyní na akci postupně navazují další města v regionu, pomyslnou štafetu přebírá v prvním srpnovém týdnu Chomutov.

mestactou58

Kdy, kde, jak...

Komu je „čtenářský dýchánek" určený? Komukoliv, kdo projeví zájem. Od zítřka, 6. srpna, do čtvrtka 14. srpna bude před Městským divadlem k dispozici čítárna, vybavená knihami z chomutovské knihovny. Přijít počíst si můžete každý den od 10 do 18 hodin. Pro návštěvníky tady bude připraveno příjemné posezení ve velkých sedacích pytlích a na houpačkách, usadit se ale samozřejmě můžete i na okolních trávnících.

Součástí projektu jsou také autorská čtení. Každý den (s výjimkou soboty) se od 16 hodin se svou tvorbou představí regionální autoři a interpreti různých generací. Informace na závěr, vstup je zdarma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru