V Jirkově dnes rozsvítí vánoční strom. Mikulášský trh je už v plném proudu
Děti se dopoledne vyfotily s Mikulášem a čertem a dostaly dárky. Foto: MěÚ / Josef Dušek
Chomutov

Jirkov – V Jirkově dnes v podvečer rozsvítí vánoční strom na náměstí. Hlavní program začíná v centru města v 16.45 hodin, od rána mohou lidé navštívit Mikulášské trhy.

Jirkov se v úterý 5. prosince naladí do vánočního, rozsvítí vánoční strom na náměstí a výzdobu v ulicích. Už dopoledne v 9.00 hodin začaly Mikulášské trhy. Ráno děti ozdobily stromky v rohu náměstí, vyfotily se s Mikulášem a čertem, dostaly dárky a obálky na přání Ježíškovi. A také se mohly svézt na kolotoči.

Hlavní program bude v centru Jirkova v pozdním odpoledni. Na pódiu krátce vystoupí Irena Budweiserová s doprovodem (16.45 hodin) a o hlavní program se postará Divadlo V Pytli (od 17.00 hodin). Okolo šesté hodiny starosta města rozsvítí vánoční strom a celý večer završí ohňostroj.

0512jirkovtrh2

Mikulášský trh začal na jirkovském náměstí už v 9.00 hodin. Foto: MěÚ/Josef Dušek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru