Mikuláš, čerti, betlém, ohňová šou i ohňostroj. V Klášterci rozsvítili vánoční strom
Po rozsvícení stromu oblohu rozzářil mohutný ohňostroj.
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Betlém, vánoční tradice a tvoření, stánky s rozmanitým zbožím a kulturní vystoupení, to vše přilákalo do centra Klášterci první advetní neděli stovky lidí. Nechyběl ani Mikuláš s čerty a ohňová šou. Po rozsvícení stromu oblohu rozzářil mohutný ohňostroj.

V podvečer z podia promluvil starosta města Štefan Drozd spolu s farářem Arturem Ścianou. Rozsvítili první svíci na adventním věnci a představili také nový kalendář města, který byl sestaven z nejlepších fotografií kláštereckých fotografů, kteří se zúčastnili stejnojmenné soutěže. Nástěnný kalendář je nyní možné zakoupit v turistickém informačním centru pod radnicí za 99 korun.

Představena byla i brožura Hrady v okolí Klášterce nad Ohří od Lenky Fricové, která přináší množství informací o zdejších hradech a je doplněna fotografiemi i obrazy Miroslava Javůrka. Brožuru je možné též zakoupit v turistickém informačním centru pod radnicí.

0412vanoceklasterec4

Starosta města Štefan Drozd spolu s farářem Arturem Ścianou rozsvítili první svíci na adventním věnci a představili také nový kalendář města. Zdroj: město Klášterec nad Ohří

0412vanoceklasterec1

0412vanoceklasterec

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru