Žena dala své dítě pohlídat kamarádce, údajně jen na chvíli. Už si pro něj ale nepřišla
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Na Městskou policii v Jirkově se obrátila nešťastná žena, která nevěděla, co si má počít s dítětem své kamarádky. Ta jí přivedla svoji dceru na chvíli pohlídat, ale už si pro ni nepřišla. O případu, který se stal o uplynulém víkendu, informovali teď strážníci.

Bezradná žena volala na městskou policii krátce před sedmou hodinou večer. Oznámila, že bydlí v domě v Chomutovské ulici a má u sebe dítě kamarádky, které si nikdo nevyzvedl. Matka dívky jí prý řekla, že si pro dceru za chvíli přijde, ale od té době už uplynuly čtyři hodiny a žena se stála neobjevila.

Strážníci zjistili rodiče matky dítěte a vyrozuměli sociální odbor. Sociální pracovnici pomohla strážníkům převézt dívku k prarodičům. Celý případ bude dále řešit sociální odbor.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru