Krásná vyhlídka na město, psí hřiště a další. Lidé vyberou čtyři návrhy na úpravy města za milion
Oprava plochy, lamp, cedule s popisem objektů. Tak může vypada terasa v Chomutovské ulici. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Milion korun dá město Klášterec nad Ohří do čtyř projektů navržených lidmi. Vybírat se bude ze šesti návrhů.

Veřejná prezentace projektů se uskuteční 20. listopadu od 17 hodin v kině Egerie. Hlasování veřejnosti se potom odehraje v době od 1. do 15. prosince tohoto roku. Opravy a úpravy, které lidé navrhují, potom provede radnice v příštím roce. „Na každý vybraný projekt bude vyčleněno 250 tisíc,“ uvedl starosta Klášterce nad Ohří Štefan Drozd.

A z čeho je možné vybírat? Město návrhy prezentovalo novinářům v tomto týdnu.

  1. Vybudování zpevněných ploch v loděnici – loděnice stále přístupná veřejnosti. Vybudování zastřešení posezení, zpevněné plochy, ohniště.
  2. Oprava terasy v Chomutovské čp. 207 - terasa s výhledem na staré město. Oprava plochy, lamp, cedule s popisem objektů.
  3. Příprava odpočinkové zóny v Útočišti - přípravné práce budoucího hřiště. Vytyčení, zaměření, lavičky, první herní prvek.
  4. Psí hřiště u Kláštereckého potoka - psí hřiště na ploše pro volný pohyb psů. Herní prvky pro psy, oplocení, lavičky, koše.
  5. Umístění dvou řad květináčů na Panoramě - umístění květináčů na Panoramě. Optické oddělení provozoven, zútulnění lokality zelení.
  6. Projekt pro rozvoj volnočasové zóny v Jeseni - projekt budoucí zóny v Klášterecké Jeseni. Projekt na budoucí využití veřejného prostoru v Jeseni.

Hlasovat se bude pomocí aplikace na webu města či osobně v infocentru. Ověření platnosti hlasu se provede přes SMS, aby se maximálně znemožnila manipulace s přidělováním hlasů. Bude možné dát jeden kladný hlas pro jeden projekt či dva kladné hlasy hlasy, a v takovém případě lze přidělit i jeden záporný.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru