Náhle zemřel dlouholetý pedagog a jeden z elitních ředitelů středních škol Ústeckého kraje Václav Sailer
Foto: archiv SŠTGA
Chomutov

Chomutov - Ústecký kraj a hejtman Oldřich Bubeníček se připojili k vyjádření soustrasti s úmrtím ředitele Střední školy technické, gastronomické a automobilní Chomutov Václava Sailera. Dlouholetý pedagog zemřel náhle v pátek 10. listopadu 2017 ve věku 66 let.

„Ing. Václav Sailer patří mezi výběr elitních ředitelů středních škol, které Ústecký kraj zřizuje. Výsledky jeho neocenitelné snahy a práce souvisejí úzce s úspěšným rozvojem středního školství na Chomutovsku a vedení Ústeckého kraje je vnímá intenzívně a velmi pozitivně. Osobně jsem měl několikrát v Chomutově příležitost Střední školu technickou, gastronomicko a automobilní pod vedením pana ředitele navštívit. Kromě profesionální přípravy na mě vždy zapůsobila také všudypřítomná přátelská a vstřícná atmosféra. Pana ředitele jsem si hluboce vážil a chtěl bych touto cestou vyjádřit upřímnou soustrast rodině a všem pozůstalým,“ uvedl hejtman Oldřich Bubeníček.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru