Ve Vejprtech končí gynekologická ordinace, ženy mohou navštěvovat ambulanci v chomutovské nemocnici
Chomutovská nemocnice. Zdroj: Krajská zdravotní
Chomutov

Vejprty - Na základě rozhodnutí zastupitelstva města Vejprty bude ukončena k 31. prosinci letošního roku spolupráce mezi Krajskou zdravotní - chomutovskou nemocnicí a městem Vejprty, a tím i činnost místní gynekologické ordinace. „Vzhledem k faktu, že jde o jednostranný akt, se kterým nesouhlasíme, hodláme i nadále zachovat možnost gynekologické péče od chomutovských lékařů,“ informoval MUDr. Michal Zeman, primář Gynekologického a porodnického oddělení chomutovské nemocnice.

Společnost Krajská zdravotní nabídla ženám z Vejprt možnost navštěvovat gynekologickou ambulanci v nemocnici v Chomutově. „Objednání je a bude možné na telefonním čísle 474 447 556. V této ambulanci bude dostupná i dosavadní zdravotní dokumentace,“ uvedl primář Zeman.

Těhotným pacientkám bude péče zajištěna až do konce těhotenství v těhotenské poradně v nemocnici v Chomutově (budova D, 5. podlaží). Během pracovních dnů tato ambulance funguje bez objednání od 8:30 a 10:00 hodin.

„Za případné nepříjemnosti se pacientkám omlouváme, ale vzniklá situace není naším rozhodnutím a eventuální dopady s námi nebyly konzultovány,“ zdůraznil primář.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru