Pozor! Provoz na Chomutovsku komplikují dvě nehody
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Silný odpolední provoz na Chomutovsku komplikují dvě dopravní nehody. Jedna se stala na silnici I/13 u Málkova, druhá u Vrskmaně.

Podle dopravního serveru dopravniinfo.cz havarovala v úterý na „třináctce“ u Málkova ve 14.00 hodin dvě osobní vozidla. Bouračka se obešla bez zranění. Následky nehody by se měly likvidovat až do 16.00 hodin. Provoz tady navíc komplikuje oprava silnice.

Krátce před druhou odpolední boural též náklaďák u Vrskmaně. Při této nehodě došlo ke zranění. Na silnici probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Likvidace následků nehody bude zřejmě trvat až do 17.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru