Mladík si udělal z auta ložnici, přespával v tomhle bordelu
Vnitřek auta, ve kterém muž přespával. Foto: Měp/Jirkov
Chomutov

Jirkov – Problémy s ubytováním vyřešil po svém 21letý muž z Jirkova. Provizorní byt si udělal ve starém autě. Na vrak ovšem narazili strážníci, mladý muž nyní musí nepojízdný vůz z ulice odstranit.

Hlídka městské policie si vozidla, které vykazovalo znaky vraku, všimla v neděli před polednem. Uvnitř auta strážníci našli mladého muže, který jim sdělil, že zde přespává. V autě byl neuvěřitelný nepořádek, kromě jakési deky taky spousta odpadků, zbytků od jídla nebo prázdné PET lahve.

Na vozidlo bylo vypsáno upozornění jako na vrak. Mladý muž strážníkům přislíbil, že auto do konce týdne z ulice odstraní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru