Z deníku strážníků: Hlídka tahala muže z kontejneru, pomáhala napadené ženě a chytala psa
Odchycený pes z Mládežnické ulice. Foto: Měp Jirkov
Chomutov

Jirkov – Pestrou práci měli v posledních dnech jirkovští strážníci. Pomáhali například napadené ženě, chytali zatoulaného psa nebo dokonce tahali muže z kontejneru na elektroodpad.

Napadené 62leté ženě pomáhali strážníci ve Studentské ulici. Měl na ni zaútočit 46letý muž. Hlídka na místě zajistila svědky události, případ si převzala k šetření státní policie.

K méně obvyklému případu vyjížděli strážníci ve středu nad ránem. Tahali muže z kontejneru na elektroodpad. Na muže v popelnici upozornil jistý občan, který na městskou policii zavolal, že slyší z kontejneru nějaký rámus. Hlídka na místě zjistila, že se v popelnici nachází 35letý muž, zřejmě uvnitř hledal nějaké věci, které by mohl zpeněžit. Strážníci muže vytáhli ven, na místě dostal pokutu.

Ve čtvrtek ve 20:50 hodin bylo na jirkovskou městskou policii oznámeno, že v Mládežnické ulici pobíhá černý pes. Strážníci zvíře odchytili a umístili do Jirkovského útulku. Majitele psa se nepodařilo zjistit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru