Muž nemá peníze ani zrekonstruovaný byt. Řemeslník ho připravil o 70 tisíc
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – O nemalé peníze přišel muž z Jirkova, který si přes léto objednal rekonstrukci svého bytu. Do této chvíle nejsou práce hotové a řemeslník, který měl opravy provést, nevrátil ani peníze. Případ má na stole policie.

Muž chtěl zrekonstruovat svůj byt v ulici Na Borku. Najal si v letních měsících 34letého řemeslníka a dal mu 73 tisíc korun jako zálohu na provedené práce. Oprav se ale nedočkal. „Práce měly být provedeny do srpna. Dohodu však 34letý muž nesplnil, poškozenému sice přes urgence vrátil 3 tisíce korun, zbytek peněz však dluží do současné doby,“ sdělila k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Poškozený muž se snažil řemeslníka sám několikrát kontaktovat a vše vyřešit, ale marně. Proto se obrátil na policii. Ta případ vyšetřuje jako zpronevěru.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru