VIDEO: Řidič ujížděl se zablokovanými koly. Strážníci na něj museli mířit zbraní
Řidič odjížděl s nepohyblivými zadními koly. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Při odchodu ze služebny městské policie si hlídky všimly osobního vozidla, jehož řidič měl zablokovaná zadní kola, ale přesto pokračoval v jízdě. Situace se následně vyostřila.

Následně byl hlídkou zastaven. Řidič výzvy uposlechl a vozidlo uvedl do klidu. Ovšem ve chvíli, kdy spatřil hlídku vystupovat z vozidla, okamžitě sešlápnul plynový pedál a začal ujíždět směrem do ulice Kyjická, kde byl zablokován služebním vozidlem městské policie a s ohledem na vyhrocenou situaci a na to, že vozidla mohlo být užito proti strážníkům, k čemuž v danou chvíli vše směřovalo, následovala hrozba namířenou služební zbraní a výzvy, aby z vozidla vystoupil.

Ten uposlechl, ale okamžitě začal utíkat. Strážníci muže doběhli, za použití donucovacích prostředků svedli k zemi a z důvodu aktivního odporu a agresivity mu byla přiložena pouta. Ale ani poté se muž neuklidnil, odmítal spolupracovat a bylo očividné z jeho chování a motoriky, že je pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky. Na místo se dostavila Policie ČR a převzala si událost k dalšímu šetření. Muž během svého protiprávního jednání poškodil jedno ze zaparkovaných vozidel.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru