Tři desítky českých středních škol se představí na veletrhu v Mostě
Veletrh vzdělávání v mostecké sportovní hale.
Chomutov

Most - Mostecká sportovní hala se v neděli zaplní zástupci mnoha středních škol a zájemci o středoškolské vzdělávání. Až do pondělí 6. listopadu se zde uskuteční Regionální veletrh středního vzdělávání.

Veletrh je součástí projektu SOKRATES 3+1, který pořádá ve spolupráci se svými partnery Okresní hospodářská komora Most. Je zaměřený na prezentaci vzdělávacích institucí nejen z Mostecka. Veletrh středního vzdělávání, Sokrates 1, který se uskuteční v neděli 5. a v pondělí 6. listopadu je jedním ze čtyř aktivit, které probíhají během školního roku.

„Tento projekt se osvědčil a v letošním roce pořádáme již jeho 16. ročník. I letos se můžete těšit na prezentace středních škol na Mostecku, ale i z dalších regionů Ústeckého kraje, dále i škol z Libereckého kraje nebo třeba i z Jižních Čech. Celkem budou na veletrhu přítomny téměř tři desítky škol,“ uvedla Jiřina Pečnerová, ředitelka OHK Most.

Zájemci o studium a široká veřejnost tak bude moci na jednom místě poznat více škol, které nabízejí středoškolské vzdělávání. Uvidí ukázky odborného výcviku žáků a studentů, jaké učební pomůcky mohou studenti na školách využívat, poznat učebnice, ze kterých studenti čerpají vědomosti a zajímavé bude i představení vzdělávacích programů pro vybrané stupně výuky.

Projekt Sokrates se koná díky podpoře těchto partnerů: ČEZ Energetické produkty, Úřad práce ČR, Ústecký kraj, Severní energetická, Vršanská uhelná a Statutárního města Most. Cílem projektu je podpořit zájem veřejnosti o vzdělávání žáků a dospělých, a tím přispět k lepší informovanosti veřejnosti o možnostech vzděláváni nejen v regionu.

Již 21. listopadu se můžete těšit na v pořadí druhou aktivitu projektu Sokrates 3+1 v letošním školním roce a to na prezentaci vysokých a vyšších odborných škol. SOKRATES 2 uskuteční na Střední průmyslové škole Most.

Program Regionálního veletrhu středního vzdělávání SOKRATES 1:

Místo konání:

  • Sportovní hala Most

Termín konání a čas:

  • 05. 11. 2017 neděle od 12:00 – 17:00 hodin
  • 06. 11. 2017 pondělí od 9:00 – 13:00 hodin

0411sokrates2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru