Dva vstupy do kláštereckého zámeckého parku jsou uzavřené, procházejí rekonstrukcí
Zámecký park. Foto: Ladislav Kubeš
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Z důvodu rekonstrukce jsou v kláštereckém zámeckém parku uzavřeny dva vchody do parku u železničního mostu. Opravy potrvají do konce listopadu. Ze zámeckého parku lze využít výstup u lázní, k náměstí, hlavní brány pod zámkem a u rybárny.

Východ z parku u železničního mostu (horní i dolní) je opatřen páskou a je zde staveniště. Přístup do parku v této lokalitě se kompletně rekonstruuje. Povrch bude žulový a od mostku povede k horní i spodní bráně dlažba z mozaiky. Zároveň se město pokusí zlepšit stav příkrého stoupání od brány zámeckého parku tak, aby nebylo prudké jako doposud. Pohodlnější přístup určitě uvítají rodiče s kočárky, starší lidé i cyklisté.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru