Opilý muž na motokole kličkoval silnici, strážníci ho viděli díky kameře
Motokolo, na kterém muž jel. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Opilého cyklistu chytili strážníci v Chomutově. Sám na sebe upozornil, kličkoval totiž na silnici. K pití alkoholu se přiznal.

Městská policie viděla muže díky kameře v Mostecké ulici. Jel na motokole, kličkoval silnici a působil tak, že jede pod vlivem alkoholu. Hlídka muže zastavila, vyzvala ho k prokázání totožnosti a k podrobení se orientační dechové zkoušce. Ta proběhla dvakrát, vždy s pozitivním výsledkem 1,79 promile a 1,69 promile.

Muž se k pití alkoholu přiznal. Uvedl, že měl čtyři piva a stejný počet panáků. Přes operačního velitele byla přivolána státní policie, která provedla lustraci, jelikož muž u sebe neměl žádný doklad totožnosti. Dále byl muž poučen, že celá událost bude předána chomutovskému magistrátu. Na výzvu strážníka posléze muž odtlačil kolo s pomocným motorem do své garáže.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru