Chlapci ukradli svému vrstevníkovi mobil na dětském hřišti. Byla to plánovaná akce
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na dětském hřišti v chomutovské ulici Borová byl odcizen chlapci mobilní telefon skupinou jeho vrstevníků. Dle provedení bylo vidno, že to nebyla akce spontánní ale plánovaná.

Jeden z výtečníků chlapce odlákal dál od batohu a další dva mu z něj mobilní telefon sebrali. Strážníci městské policie byli přivoláni na místo a byl jim dán přesný popis všech třech mladíků, které se podařilo za okamžik najít v ulici Jirkovská.

Jeden z nich měl u sebe skutečně odcizený mobilní telefon. K vysvětlení byli přizváni též zákonní zástupci chlapců. Ti se ke krádeži doznali a uvedli veškeré podrobnosti. Celá událost bude předána k dořešení přestupkové komisi Magistrátu města Chomutova a oddělení sociálně právní ochrany dětí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru