Rodiče nechali děti doma bez dozoru. Matku našli pod vlivem omamných látek
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Během namátkové kontroly oddělení sociálně právní ochrany dětí v jedné z rodin v ulici Písečná v Chomutově se musely pracovnice obrátit s žádostí o pomoc na strážníky městské policie.

Pokoušely se totiž někoho na dané adrese kontaktovat, na což nikdo nereagoval, ale přes dveře byly jasně zřetelné dětské hlasy. Strážníci se tedy pokusili navázat kontakt přes balkón a okna, bohužel bez úspěchu.

Následně se podařilo kontaktovat otce dětí, který přislíbil, že se do několika minut na místo dostaví. Po otevření bytu byly v bytě zjištěny dvě malé děti, obě plačící. Otec se o ně sice začal starat ihned, ale kde je jejich matka, netušil. Přiznal, že ví, že má žena problémy s omamnými látkami.

Nakonec se šetřením zjistilo, že žena se často uchyluje do jednoho z bytů v ulici Kyjická, kam se tedy k prověření přesunuli i strážníci. Na udaném místě jim otevřela byt žena, která se posléze ukázala jako matka opuštěných dětí. Ta následovala strážníky do místa svého bydliště a k provedení testu na přítomnost omamných látek, který měl pozitivní výsledek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru