Zloděj nadělal pořádnou spoušť! Vypáčil a vykradl hned šest vchodů
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Zloděje, který za použití násilí vnikl do několika vchodů v chomutovské Dřínovské ulici, kde kradl, dopadli chomutovští strážníci. Dostali na něj upozornění na linku 156.

Muž, který toto oznámil, na kamerovém záznamu ze vchodu pozoroval pachatele. Ten měl vypáčit hned šestery dveře vchodů. Na místo byla okamžitě vyslána hlídka, která při příjezdu spatřila osobu, jež právě vylamovala křídla vchodových dveří.

O několik vteřin později už byl muž zadržen a dle popisu oznamovatele se jednalo o tutéž osobu, která měla na svědomí celou tu předešlou spoušť ve všech vchodech.

Muž byl tedy okamžitě omezen na osobní svobodě, vyzván k prokázání totožnosti a podání vysvětlení. Dobrovolně ukázal obsah svých zavazadel, který potvrdil už tak jasný případ. Dále byla provedena kontrola všech vchodových dveří a na místo byla přivolána Polici ČR, která si dále věc převzala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru