Dva řidiči měli v krvi drogy
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Policejní hlídky v Chomutově chytili během jednoho dne dva řidiče, kteří řídili pod vlivem drog. Oba motoristy kontrolovaly v pondělí večer. O události teď informovala policie.

Prvního řidiče hlídka zastavila poblíž Kamencového jezera. Devětatřicetiletý muž, který seděl za volantem citroënu, se podrobil orientačnímu testu na přítomnost zakázaných látek. „Byl pozitivní na látku Cannabis,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

O několik hodin později chomutovští policisté stavěli v Černovické ulici 30letého obyvatel Jirkova, který jel vozidlem Seat Cordoba. U něj byl test pozitivní na pervitin. „Oba muži se podrobili odběru krve, o dalším postupu bude rozhodnuto na základě výsledků rozboru,“ doplnila policejní mluvčí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru