Děsiví krampusové se chystají do Kadaně. Pro děti tady na Mikuláše postaví pekelný stan
Ilustrační foto Zdroj: facebook/Krampus - čerti ze severu
Chomutov

Kadaň – Do Kadaně zavítají na Mikuláše hrůzostrašní čerti krampusové. Plánují tady pro děti postavit pekelný stan. Akci pořádá spolek Krampus – čerti ze severu.

Netradiční mikulášská nadílka se uskuteční 5. prosince v kadaňské Průmyslové ulici. Děti se ocitnou v „pravém“ pekle, kde nebudou chybět čerti, smrad a nepořádek. Krampusové je v pekle zváží na pekelné váze hříchů, která rozhodne, zda děti u čertů zůstanou nebo mohou jít dál za andělem a Mikulášem. Rodiče budou moci předem u krampusů nechat seznam hříchů i případný balíček pro hodné děti.

Pekelný stan bude v Kadani od 15.00 do 19.00 hodin. A přestože se krampusové budou snažit, aby se k nim do pekla podívalo co nejvíce dětí, už teď upozorňují, aby všichni zájemci nedorazili až po setmění, protože pak by se na ně nemuselo dostat. Sice peklo je určitě strašidelnější za tmy, ale například rodiče s menšími dětmi by měli k návštěvě pekelného stanu využít odpolední hodiny. „Čas není nafukovací. Je lepší peklo za světla, než být zklamaný,“ píší krampusové na svém facebooku.

Organizátoři akce mají zajištěné už i parkování pro zájemce, kteří do Kadaně dorazí ze vzdálenějších míst. Po dobu akce bude otevřeno parkoviště na bývalém heliportu, z něj to bude k pekelníkům jen pár kroků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru