Druhý ročník kabelkového veletrhu je tady. Věnujte svoji kabelku a pomozte dobré věci
První věnované kabelky. Zdroj: Naděje
Chomutov

Kadaň - Máte doma kabelku, kterou už nenosíte, ale někomu jinému by mohla udělat radost? Věnujte ji centru Naděje a pomozte dobré věci.

Chráněné bydlení Naděje v Kadani pořádá druhý ročník Kabelkového veletrhu. Nyní vyhlašuje sbírku kabelek, které budou následně nabídnuté k prodeji. Do sbírky mohou být věnovány kabelky, kabely a batohy různého druhu, ať už nové nebo použité, malé nebo velké, společenské, nákupní, sportovní, zkrátka jakékoliv, které kdysi sloužily a nyní již jen zahálí ve skříních.

Sběr kabelek potrvá až do 17. listopadu. Lidé je mohou nosit na tato sběrná místa: Naděje, chráněné bydlení (J. Švermy 569), Městská knihovna v Kadani (Tyršova), knihovna pobočka (Golovinova). Prodej kabelek se uskuteční 21. listopadu v Orfeu od 14 do 18 hodin. Výtěžek z prodeje bude použit na zakoupení skleníku na zahradu do chráněného bydlení pro osoby s mentálním postižením a duševním onemocněním.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru