V Jirkově během října proběhne deratizace
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Během měsíce října proběhne v Jirkově preventivní deratizace. Radnice proto upozorňuje občany, aby dávali větší pozor na malé děti a chovaná zvířata, zejména psy. I když by se k návnadám, které budou především v kanalizaci, dostat neměli.

V případně náhodného požití návnady je nutné okamžitě vyhledat lékařskou pomoc. Město dále upozorňuje, aby se lidé při nálezu hlodavců nepokoušeli potkany či krysy sami zneškodnit. Je vhodnější informovat městský úřad (Bc. Buchtová - 474 616 443) nebo přímo deratizační firmu (Voma servis - 602 477 669).

Radnice dále vyzývá občany, aby nedávali volně krmivo divokým kočkám. Krmivo slouží jako zdroj potravy holubům a potkanům, jejichž populace se snaží město redukovat.

Radnice by uvítala, kdyby se k deratizaci připojili i majitelé soukromých pozemků a objektů.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru