Na Chomutovsku se ztratili dva houbaři. Po jednom záchranáři pátrali dva dny, druhý se našel v hospodě
Ztraceného houbaře hledali v lesích i kadaňští hasiči. Zdroj: hasiči Kadaň
Chomutov

Chomutovsko – Policisté, strážníci a hasiči hledali na Chomutovsku dva houbaře. Oba se ztratili během pátku. Jednoho záchranáři našli až druhý den v sousedním regionu. Druhý případ měl kuriózní rozuzlení. Údajně ztracený muž seděl v hospodě.

Dva dny pátrali policisté a hasiči po 46letému muži z Postoloprt. Ten šel v pátek na houby se svým příbuzným a během houbaření se v lese ztratil. Ihned bylo zahájeno pátrání, které pokračovalo i v sobotu. „Muže v okolí obcí Kalek, Hora svaté Kateřiny a Svahová hledali nejen policisté, ale i hasiči a vrtulník letecké služby. Kolem sobotního poledne byl pohřešovaný nalezen v katastru obce Hora svaté Kateřiny,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

Policisté v pátek v noci hledali po lesích také 58letého muže z Kadaně. Ten podle své ženy odešel kolem třetí hodiny odpoledne na houby a do večera se domů nevrátil. Strážníci, policisté i hasiči hledali pohřešovaného v lese poblíž elektrárny v Prunéřově i na dalších místech. „Krátce po půlnoci byl hledaný muž nalezen v jedné kadaňské restauraci,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru