Žena přespávala s malým dítětem v garáži. Strážníkům tvrdila, že šlo jen o jednu noc
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Ve studené garáži přespávala se svým malým dítětem žena z Chomutova. Strážníkům tvrdila, že šlo pouze o jednu noc, než bude mít nový byt.

O ženě s dítětem v garáži v ulici Svahová se městská policie dozvěděla díky telefonátu. Hlídka se vydala oznámení prověřit, na místě se skutečně ukázalo, že se zakládá na pravdě. Uvnitř garáže strážníci našli mladou ženu, jejíž dítě spalo na matraci.

Žena hlídce neustále opakovala, že v garáži rozhodně trvale nebydlí, ale jen výjimečně přespávají jednu noc. Uvedla, že již má klíče od nového bytu. V garáži je s dítětem proto, že v ní mají veškeré vybavení a stěhování mají zajištěno až zítra.

Strážníci se rozhodli, že ženu společně s jejím dítětem a nejdůležitějšími věcmi převezou do nového bytu, s čímž žena souhlasila. Dále hlídce přiznala, že je již v dohledu orgánu sociální - právní ochrany dětí chomutovského magistrátu. Sociálce strážníci předají také informace z této události.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru