Policisté hledají už měsíc tuto nezletilou dívku. Může se pohybovat mezi narkomany
Pohřešovaná dívka. Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj - Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po nezletilé dívce, která je pohřešována od 5. září letošního roku. Pohřešovaná Natálie Němcová se narodila 12. února 2003, trvale je k bydlišti hlášena v okrese Děčín, v současnosti je svěřenkou Výchovného ústavu Kostomlaty pod Milešovkou, kde má soudem nařízenou ústavní výchovu.

Natálie Němcová se 5. září 2017 v 11 hodin po ukončení vyučování v ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou nevrátila zpět do výchovného ústavu. Není vyloučeno, že by se mohla pohybovat ve společnosti drogově závislých osob.

Pohřešovaná je 170 cm vysoká, štíhlé postavy, má oválný obličej, modré oči, světle hnědé vlasy, naposledy česané na tzv. mikádo, může nosit dioptrické brýle.

"Poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby je možno předat na linku 158 případně na nejbližší oddělení Policie České republiky," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru