Prezident dostal v Chomutově loutku hasiče
Od ředitele školy Jana Mareše obdržel Miloš Zeman darem loutku hasiče, škola je totiž jedinou v kraji, která se cíleně na přípravu hasičů zaměřuje. Zdroj: www.hrad.cz
Chomutov

Ústecký kraj - Do Chomutova, Dubí a Žatce zavítal ve středu 4. října, během druhého dne své oficiální návštěvy Ústeckého kraje, prezident Miloš Zeman. V Chomutově se byl podívat na dvou středních školách, v Žatci a Dubí se setkal s představiteli města a obyvateli.

V Chomutově Miloš Zeman navštívil dvě střední školy. Ve Střední odborné škole energetické a stavební, Obchodní akademii a zdravotnické škole debatoval se zhruba pěti stovkami žáků. „Předně bych vám chtěl poblahopřát k výběru střední školy. Jsem přesvědčen, že v těchto studijních oborech najdou lidé své uplatnění i v letech budoucích,“ uvedl Zeman v úvodu setkání se studenty, kterým posléze odpovídal na otázky ohledně možnosti zavedení eura či znovu zavedení povinné vojenské služby.

Od ředitele školy Jana Mareše poté obdržel Miloš Zeman darem loutku hasiče. Škola totiž otevřela obor Strojník požární techniky a v Ústeckém kraji je tak jedinou odbornou školou, která se na cílenou přípravu hasičů zaměřuje.

01

Pět stovek žáků Střední odborné školy energetické a stavební, Obchodní akademie a zdravotnické školy debatovalo s prezidentem Milošem Zemanem. Zdroj: Ústecký kraj

Druhou zastávkou v Chomutově byla Střední škola technická, gastronomická a automobilní, kde se prezident sešel s ředitelem školy Václavem Sailerem, poté se setkal s vedením města Chomutov a významnými podnikateli Chomutovska na pracovním obědě.

Následně se Miloš Zeman přesunul do Žatce, kde se setkal s představiteli města a obyvateli. Dnes završí svou třídenní návštěvu severních Čech ve Šluknovském výběžku. Setká se se starostkou Šluknova a s místními občany.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru