Skútr jsem tlačil, vymlouval se muž. Měl zakázáno řídit, k motorce neměl ani doklady
Muž na skútru. Zdroj:Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci chomutovské městské policie chytili motorkáře, který nejenže měl zakázáno řídit, ale ke svému stroji neměl ani doklady. Skončil na služebně státní policie.

Hlídka městské policie spatřila muže na skútru v Alešově ulici. Pozornost strážníků si nejprve vysloužil proto, že neměl na hlavě přilbu. Záhy se ukázalo, že na motorce nemá vůbec co pohledávat. Muž měl totiž vysloven zákaz řízení, navíc uvedl, že registrační značka umístěná na motocyklu k tomuto stroji nepatří a neměl od motocyklu ani žádný doklad.

Muž se začal vymlouvat, že skútr pouze tlačil, což ovšem nebyla pravda. Strážníci nejenže jasně slyšeli zvuk motoru, ale navíc měl muž při údajném tlačení stroje obě nohy na stupátkách. Hlídka o události vyrozuměla státní policii, která si vyžádala převoz řidiče na služebnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru