AKTUÁLNĚ: Vlak v Chomutově srazil člověka, provoz na dráze je omezen
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Ke srážce člověka s vlakem došlo ve středu večer na trati 130 mezi stanicemi Chomutov a Chomutov město. Na místo vyjíždějí hasiči. Stav člověka sraženého vlakem není v tuto chvíli redakci znám. Osoba se pohybovala v kolejišti.

O nehodě informovaly České dráhy. Jde o trať napříč Ústeckým krajem z Ústí nad Labem do Klášterce. Následky srážky vlaku s osobou se řeší od 20.19 hodin. Ve 20:55 hodin byl provoz obnoven po jedné ze dvou traťových kolejí, za místem mimořádné události lze očekávat zpoždění cca 5 - 10 minut, a to až přibližně do půlnoci. Omezení v dopravě se týká regionální i dálkové dopravy.

Ke střetu došlo u osobního vlaku Os 6868, který vyjížděl ve 20.01 z Mostu ve směru na Chomutov s příjezdem ve 20.19 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru