Dopravní nehoda na „třináctce“ komplikovala dopoledne dopravu z Mostu na Chomutov
Silnice byla opět plně zprůjezdněna až krátce před jedenáctou hodinou, kdy byla nabouraná auta odtažena. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Chomutovsko – Dopravní nehoda komplikovala dnes dopoledne (26. záři) provoz na silnici I/13 z Mostu do Chomutova. Před sjezdem na Vysokou Pec se tady střetla fabie s dodávkou.

Nehoda se stala v osm hodin ráno. Podle informací od policie při ní řidič fabie utrpěl lehké zranění. Škoda na vozidlech byla odhadnuta na 200 tisíc korun.

Vyšetřování nehody a následný odtah poškozených aut komplikoval na hlavním tahu z Mostu do Chomutova téměř tři hodiny dopravu. Tvořily se kolony. Krátce před jedenáctou byla silnice opět plně zprůjezdněna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru