Jirkov hledá jméno pro novou ulici
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Inženýrské sítě pro třicet nových rodinných domů vznikají v lokalitě Na Skalce v Jirkově. A město teď hledá název pro novou ulici, která tady vznikne.

Celá čtvrť rodinných domů bude mít jediný název. Konkrétně půjde o ulici směrem k Novomlýnskému rybníku a dále ke koupališti. Nejbližší ulice se jmenují Obránců Míru, Na Skalce a Ovčácký vrch. Město vyzývá občany, aby pomohli novou ulici pojmenovat. Své návrhy můžete na radnici posílat prostřednictvím formuláře, který najdete na webových stránkách města v sekci praktické informace – průzkum mezi Jirkovany. Podle obecně známého pravidla se ulice nepojmenovávají podle jmen žijících osobností veřejného života.

Pozemky v lokalitě Na Skalce se začnou prodávat poté, co budou zasíťované. Parcely jsou určeny ke stavbě rodinných domů. Na odbor majetku města již chodí žádosti, zatím však nebylo rozhodnuto ani o ceně, ani o způsobu přidělování pozemků. O tom budou rozhodovat zastupitelé na začátku příštího roku.

2509parcely

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru