Ředitel poděkoval jirkovským hasičům za zásah na skládce Celio, s ohněm tady bojovali dva dny
Rozsáhlý požár pomáhali hasiči likvidovat dva dny. Zdroj:město Jirkov
Chomutov

Jirkov – Ředitel krajských hasičů poděkoval jirkovským dobrovolným hasičům za zásah při rozsáhlém požáru na skládce Celio na Mostecku. Hasiči z Jirkova byli na místě 46 hodin.

Obří požár vypukl na skládce na konci srpna. Sjížděli se sem hasiči ze širokého okolí. Jirkovští hasiči byli na místě dva dny. Střídali se po osmi hodinách, kdo se vrátil zrovna ze skládky, tak musel držet pohotovost pro případ dalšího výjezdu. Auta jirkovských hasičů najezdila skoro pět set kilometrů.

Vrchní rada a ředitel krajských hasičů nyní zásah jirkovských hasičů ocenil. Poslal starostovi Jirkova oficiální poděkování, což není žádná samozřejmost, naposledy takový dopis přišel na radnici před třemi lety.

2509hasicipodekovani

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru