Muž našel v pronajatém bytě ukryté peníze. A byla to slušná sumička
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Neobvyklým způsobem přišel k penězům mladý muž z Chomutova. Našel je v pronajatém bytě a nebyla to malá sumička. Dlouho se ovšem z peněz neradoval, teď má na krku dokonce policejní stíhání.

Policisté v Jirkově stíhají 26letého muže z Chomutova, který si přivlastnil cizí peníze. Našel je ukryté v pronajatém bytě v Bezručově ulici. Nešlo o pár stokorun, dokonce ani o pár tisícovek, ale celkem o 50 tisíc korun. „Majiteli muž nález peněz neoznámil. Peníze zatajil a následně je užil pro vlastní potřebu,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

Jak se nakonec na celou věc přišlo, policisté neuvedli. Za trestný čin zatajení věci nicméně nyní hrozí 26letému muži v případě odsouzení až roční vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru