Dramatický rozchod: Muž zlomil v zámku klíč, jeho expřítelkyně se nemohla dostat z bytu
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Rozchody bývají někdy dramatické. Jeden z dvojice se často odmítá s definitivním koncem vztahu smířit a svému bývalém protějšku ztrpčuje život. Něco takového se stalo ženě z Beethovenovy ulice v Chomutově. Její expřítel se tady násilím dobýval do jejího bytu.

Muž se nejdříve ženy dožadoval, aby ho pustila dovnitř bytu. Když mu odmítla vyhovět, tak za dveřmi nadával a následně vzteky zlomil klíč v zámku. K incidentu byli přivolání městští strážníci. Po jejich příjezdu naštvaný expřítel už na místě nebyl, hlídka ovšem zjistila, že kvůli zlomenému klíči v zámku je žena uvnitř svého bytu teď uvězněna.

Strážníkům se nakonec podařilo kus ulomeného klíče ze zámku odstranit a žena si tak mohla konečně byt normálně odemknout. Hlídce sdělila, že její bývalý přítel ji nikterak neublížil a žádnou jinou pomoc nepotřebuje. Strážníci pro jistotu ještě zkontrolovali okolí domu, zda se naštvaný muž někde poblíž nenachází.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru