Policisté hledají tohoto muže, nenastoupil do vězení
Hledaný muž. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko – Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po 32letém Michalu Karchňákovi z Klášterce nad Ohří. Nenastoupil do vězení.

Hledaného muže Okresní soud v Chomutově uznal vinným z trestného činu týrání svěřené osoby a ohrožení výchovy dítěte. Za toto jednání ho soudce poslal na 4,5 roku do vězení. Zřejmě vzhledem k délce trestu muž do věznice dobrovolně nenastoupil a skrývá na neznámém místě. 

Policisté žádají veřejnost o spolupráci při párání po hledaném muži. „Jakékoli informace o jeho pobytu či výskytu mohou lidé volat na bezplatnou linku 158 nebo přímo kriminalistům na telefonní linky 702 150 132 nebo 974 434 767,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Využít lze také e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru