Mladá Boleslav / Chomutov – To se nám to ale dějí věci. Po skvěle rozjetém začátku baráže Chomutov před pár minutami potřetí v řadě prohrál a propadá se tabulkou na třetí místo (devět bodů). V dnešním zápase nestačil na hokejisty Mladé Boleslavi, kteří si po vítězství 2:1 připisují jedenáctý bod. Stejný počet bodů má také druhý celek z první ligy, Olomouc. Čtvrté Kladno má i přes čerstvou výhru, o které rozhodly až samostatné nájezdy, bodů pět.

boleslav64Začátek dobrý, pak už nic

Nedělní duel přitom Chomutovští nezačali vůbec špatně. Již ve druhé minutě (01:09) otevřel skóre Luboš Bartečko (0:1). V této chvíli ještě nikdo netušil, že to byla pirátská poslední přesná trefa.

O čtyři minuty později srovnal stav zápasu v přesilové hře střelou od modré Ctirad Ovčačík (1:1) a domácí byli na koni. Bruslaři, nabuzeni rychlým vyrovnáním, se i nadále tlačili dopředu, všechny pokusy ale skončily u pozorně chytajícího Martina Růžičky.

Duel rozhodla kuriózní trefa

Ve druhé třetině se čtyři tisícovky diváků gólu nedočkaly, rozhodnutí přišlo sedm minut po začátku třetí části hry. Trefa je připsána Richardu Jarůškovi, jak přesně se ale puk do pirátské klece dostal, neví ani „střelec" sám. Smolný puk se totiž odrazil od mantinelu na gólmanova záda a po nich sjel do branky (2:1). Tato kuriozita nakonec bohužel znamenala definitivní rozhodnutí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru