Chomutov – Šestnáctý ročník turnaje, pořádaného na počest dlouholetého baseballového a softballového hráče Sokola Krč, českého reprezentanta a posléze také funkcionáře ČSA, Radka Štěpánka, proběhne tento víkend v areálu krčských Eagles. Chomutovští úřadující Mistři České republiky na něm změří své síly s pořádajícími Eagles, s vicemistry ČR 2013 týmem Spektrum Praha, se softbalisty z Radotína a s mužstvem SKK Chemie Praha.

beavers44„Jedeme zjistit, jak jsme na tom"

„Ostrý test se před sezonou hodí. Na turnaji si ověříme, jak jsme se v zimě připravili a zároveň také zjistíme, jak jsou na nový ročník nachystáni někteří naši soupeři," usmívá se trenér Beavers Jakub Vrba.

Extraliga se rozbíhá na konci měsíce

Krátce po tomto turnaji se již naplno rozběhne samotná extraliga a diváci v Chomutově se mohou přijít podívat postupně na utkání proti Hrochům z Havlíčkova Brodu (26. 4.), o den později přijedou softbalisté Ledenic a o další čtyři dny dále (1. 5. na Svátek práce) pak borci z Plzně.

Všichni „Bobři" v plné připravenosti

Zahálet nebudou ani další týmy „Bobrů". Beavers „B" se chystají na obhajobu trojnásobného vítězství v Interpoháru, kadeti se zúčastní extraligové kvalifikace v Kostelci nad Orlicí a na nejmenší MicroBeavers čeká příští sobotu na domácím hřišti první turnaj v TeeBallu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru