OBRAZEM: Nad rozestavěnou dálnicí D7 už se tyčí polovina nového mostu
Stavba mimoúrovňové křižovatky u Postoloprt. Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Postoloprty - Stavba úseku dálnice D7 Postoloprty - Bitozeves plynule pokračuje. Na tomto úseku budoucí dálnice spojující Chomutov, Louny a Prahu už vyrůstá i mimoúrovňová křižovatka u Postoloprt.

Stavba 3,7 kilometru dlouhého úseku navazujícího na dálnici od zóny Triangle k Chomutovu začala v září 2016. Stavba zahrnuje mimo jiné vybudování jedné mimoúrovňové křižovatky „Postoloprty – západ“ napojující silnici druhé třídy II/607.

S uvedením do provozu se počítá v dubnu příštího roku. ŘSD usiluje do několika let o zkapacitnění této rychlostní komunikace hned v několika dalších úsecích (obchvat u Panenského Týnce, Loun a Postoloprt). Navazující obchvat Postoloprt by se mohl začít stavět v roce 2021.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru