Další exhibicionista v Chomutově! Svlékal se a onanoval na rampě
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Po Chomutově zřejmě pobíhá další exhibicionista. V červenci si lidé na sociálních sítích stěžovali na muže, který se opakovaně svléká a uspokojuje v Lipské ulici a městském parku. Tehdy se mělo jednat o Chomutovana. Teď policie informovala o 41letém exhibicionistovi z Prahy.

Jednačtyřicetiletý muž se na začátku tohoto týdne svlékal v Nádražní ulici. „V úterý v podvečerních hodinách stál na nákladové rampě, stáhnul si kalhoty a onanoval. Jeho jednání viděly dvě ženy,“ řekla k případu policejní mluvčí Marie Pivková. Muže policisté zadrželi a obvinili ho z výtržnictví.

V létě se na sociálních sítích objevilo video, na kterém byl zachycen muž, který onanoval v Lipské ulici. Na facebook záznam umístila jistá žena, která dotyčného náhodou viděla a chtěla před ním ostatní varovat. Někteří diskutující uváděli, že tohoto muže též spatřili, a to například i v městském parku. Policie tehdy potvrdila, že se exhibicionista po městě opravdu pohybuje, jde o muže středního věku z Chomutova a už na jaře byl obviněn z výtržnictví, což ho ovšem od dalšího ukájení na veřejnosti evidentně neodradilo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru