Kuriózní krádeže: Zmizelo seno a sbírka odznaků
Ilustrační foto
Chomutov

 

Chomutovsko - Dvě neobvyklé krádeže vyšetřují policisté na Chomutovsku. Při jedné zmizela celá sbírka odznaků, v druhém případě někdo odcizil seno.

Krádež odznaků oznámil muž z Vejprt. Během minulého týdne se mu kdosi vloupal do rodinného domu. „Majitel poté zjistil, že mu zmizla sbírka odznaků v hodnotě 10 tisíc korun,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

V Klášterci nad Ohří pro změnu někdo ukradl seno. Z louky poblíž Mikulovic se ztratilo uplynulou sobotu v nočních hodinách. „Na místě hlídka zjistila, že zmizelo cekem dvacet balíků sena. Kdosi je naložil na vozidlo a odvezl,“ doplnila policejní mluvčí. Poškozený vyčíslil škodu na 7 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru