Aquasvět na týden zavřel. Kvůli generálnímu úklidu, při kterém se vypustí i bazény
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Pokud jste měli v plánu, vydat se v nejbližších dnech do chomutovského Aquasvěta, tak zpozorněte. Akvapark totiž na týden své prostory uzavřel, důvodem odstávky je generální úklid.

Aquasvět bude mít zavřeno od 5. do 12. září. „Během těchto dnů se vypustí a vyčistí bazény, proběhne generální úklid i všech ostatních prostor a zároveň se provedou menší opravy a údržba,“ řekla Věra Fryčová, jednatelka společnosti Kultura a sport Chomutov. Časově náročné bude především vypouštění a následné napouštění velkých bazénů. 

Generální odstávka akvaparku se plánovala rok dopředu, hledal se vhodný termín, kdy ji provést. Jako nejlepší se nakonec ukázal začátek září, kdy je každoročně v akvaparku nejmenší návštěvnost z celého roku.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru