Vězeň během cesty do práce pomáhal při dopravní nehodě. Riskoval vlastní život
Ilustrační foto Zdroj: archiv hasiči
Chomutov

Žatecko, Kadaňsko – Odsouzený muž z věznice Nové Sedlo na Žatecku pomáhal při hromadné dopravní nehodě u Nechranické přehrady. Z hořícího auta vytáhl zraněnou řidičku.

Odsouzený Martin J. pracuje mimo věznici, k nehodě se dostal náhodou cestou do zaměstnání. Jako každý jiný den odjížděl brzy ráno do práce s pracovníkem Strojní traktorové stanice Prunéřov, když nedaleko obce Poláky míjeli hromadnou dopravní nehodu. Řidič s odsouzeným rychle zastavili a okamžitě pomohli řidičce, která byla uvnitř auta zaklíněna. Museli jednat rychle, z nabouraného vozu v tu chvíli totiž stoupal kouř a hrozilo, že začne celé hořet.

Věznice se o záslužném činu odsouzeného muže dozvěděla až na základě písemné pochvaly od zaměstnavatele - společnosti Strojní traktorová stanice Prunéřov, která dorazila na konci srpna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru