Když hodíte plechovku do kašny, žádné přání se vám nesplní. Rozčiluje se město nad bordeláři
Kašna tři dny po vyčištění. Zdroj: facebook/město Jirkov
Chomutov

Jirkov – Město Jirkov svádí marný boj s vandaly a bordeláři. Před nedávnem někdo počmáral čerstvě natřené lavičky v Tyršově ulici, teď pro změnu někdo zaneřádil vyčištěnou kašnu na náměstí. Radnice na tyto nešvary upozorňuje na svém facebooku, kde zveřejňuje fotky s rozhořčenými, ale zároveň vtipně napsanými komentáři. 

Kašnu na náměstí nechalo město kompletně vyčistit v pátek. Už během víkendu v ní ale opět plavaly odpadky. Radnice zveřejnila fotky, jak vypadala kašna před vyčištěním, po vyčištění a následně tři dny poté. Bordeláře upozorňuje, že kašna z osmnáctého stolení není odpadkový koš a do vody se z pověrčivosti hází leda tak mince. „Pro pověrčivé - Když do kašny hodíte plechovku, pet lahev nebo zbytek pizzy, žádné přání se vám vážně nesplní. Leda byste si z celého srdce přáli pohlavek!“ Stojí na jirkovském městském facebooku.

V polovině srpna jirkovská radnice pro změnu zveřejnila fotky počmáraných laviček, které byly jen pouhý den předtím čerstvě natřené. Více jsme psali zde:

{article Vandalové zničili čerstvě natřené lavičky. Vydržely pouhý den}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru