Dobrá zpráva pro řidiče. V Jirkově letos přibudou téměř dvě stovky parkovacích míst
Také zde budou nová parkovací místa. Zdroj:město Jirkov
Chomutov

Jirkov – V Jirkově by letos mělo vzniknout 186 nových parkovacích míst. Třicet už je hotových, další se začnou stavět v nejbližší době. Město Jirkov o tom informuje na svém facebooku.

Třicet nových parkovacích míst přibylo v ulici Osvobození. V tuto chvíli se čeká už jen na kolaudaci stavby. Na čtyři další nová parkoviště (Pod Přivaděčem, Mostecká, u sauny, před poliklinikou) už radnice vybrala firmu, která je bude stavět. Celkem v těchto čtyřech lokalitách vznikne 151 nových parkovacích míst.

Posledních pět nových parkovacích míst bude vystavěno u autobusového nádraží. Řidiči je najdou za přepravní kanceláří dopravního podniku, ve slepé části ulice, která končí na hraně autobusového nádraží. Akce už je naprojektovaná, s pracemi by se mělo též začít ještě letos.

2408parkovisteplan

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru