Záchody a umývárny ve školkách přes prázdniny prokoukly. Podívejte se na tu změnu
Vlevo záchody v MŠ Pohádka před opravou a vpravo po ní. Foto: MěÚ Jirkov/Jitka Žemličková
Chomutov

Jirkov – Město Jirkov se během letních prázdnin vrhlo mimo jiné do oprav v mateřských školách. Rekonstruovaly se staré umývárny a záchody, v jedné školce se opravila terasa.

Přes dvacet let staré sociální zařízení v MŠ Pohádka se proměnilo v blyštivé prostory jako z katalogu. „Výběr dlaždic jsme nechali na zaměstnankyních školky a ty zvolily opravdu vkusně,“ přitakává Jitka Žemličková z odboru majetku města a útvaru investic. Zářivý bílý obklad doplnily duhovým pásem a na umyvadla přidaly několik oranžových dlaždic. Předtím byly na zdech staré šedomodré dlaždice, na zemi klasická světle hnědá dlažba.

2308jirkovsprchy

Sprcha před rekonstrukcí a po ní. 

Barevné ladění si mohly vybrat také učitelky v MŠ Kaštánek, kde město přes léto rovněž naplánovalo opravu sociálního zařízení. A také tady se opravy povedly. „Viděla jsem stav před i po opravách a nedá se to vůbec srovnat,“ potvrzuje místostarostka Dana Jurštaková.

Obě investice byly součástí letošního plánu údržby v mateřských školkách. Kromě nich došlo také na opravu terasy u MŠ Klubíčko. Za všechny tři akce město zaplatilo více než 2,2 milionu korun.

2308jirkovumyvadla

Umývárna před rekonstrukcí a po ní. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru