Březnem prošel kostýmovaný průvod, zněla hudba, děti vysvobodily princeznu ze spárů draka Severuse
Březenská pouť. Foto: Obec Březno
Chomutov

Březno - V Březně u Chomutova se konala tradiční pouť. Počasí se vydařilo, bylo příjemných 22 stupňů. Lidé se těšili z muziky, průvodu i březenského draka.

V pátek 18. srpna začala koncertem v parku amatérskou skupinou Mad Ride, v kostele vystoupila pěvecká skupina SILENTIUM24 a večer se představila opět v parku vynikající skupina The Beatles Revival z Kladna, která měla veliký ohlas a sklidila velký potlesk.

V sobotu a neděli se vydal po Březně kostýmovaný průvod. Kromě pouťových atrakcí, ukázek starých řemesel, historického šermu a hudby, byla hlavně pro děti dne 19. srpna určena návštěva areálu Severočeských dolů, kde svou účastí při rozmanitých soutěžích zachránily princeznu ze spárů březenského draka Severuse. Měly možnost se svézt s piráty na jejich lodi na místním koupališti.

Zároveň po oba dva dny byla zajištěna doprava k velkostrojům do povrchového dolu. Ve spolupráci s obcí Chbany byla zajištěna v sobotu kyvadlová doprava do obce Poláky, kde proběhla pouť a motorkářský sraz. Po setmění měla v parku velký úspěch ohnivá show. V neděli zakončil pouť svým koncertem zpěvák Petr Kolář.

Obec Březno

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru