Chomutov – Uplynulou sobotu se opět po roce vrátilo do našeho města Mistrovství České republiky jednotlivců v zápase řecko-římském a chomutovští borci dokázali, že stále patří na absolutní vrchol. Domácí CZECH WRESTLING klub, zastoupený čtrnácti kadety (do 17 let) a devíti muži, pobral čtyři mistrovské tituly, jednu stříbrnou a tři bronzové medaile.

omarov

Kadeti do čela ligy

O tom, že se Chomutovským na žíněnkách tentokrát vážně dařilo, hovoří i další výsledky. Medailovou osmičku podpořili třemi čtvrtými a šesti pátými místy a tato všechna umístění pak ve výsledném součtu družstev postavila tým kadetů na čelo ligové tabulky. Muži jsou po úvodním kole čtvrtí s minimální ztrátou na o místo lepší Hodonín a Olymp Praha. První příčku zatím zaujímá Havlíčkův Brod.

Kukla a Omarov jedou na Evropu

Za mimořádný úspěch lze považovat také fakt, že svými výkony si šestice chomutovských zápasníků kadetů vysloužila pozvánku do reprezentačního družstva. To všechno pak navíc korunovali Artur Omarov a Vojtěch Kukla, kteří si zajistili přímou účast na ME mužů ve finských Helsinkách (1. – 6. dubna 2014).

„Jsou to vážně skvělé výsledky. Při vědomí toho, že nás za čtrnáct dnů čeká ještě Mistrovství České republiky v kategoriích žáků a juniorů, můžeme optimisticky doufat v parádní zápasnický rok pro Chomutov," záři spokojeností jeden z trenérů Ladislav Šnelly.

Sobota z pohledu Czech Wrestling klubu

Kadeti – váhová kategorie 46 kg: 4. místo – Pavel Salák; 50 kg: 1. místo – Jakub Meleganič; 54 kg: 5. místo – Evžen Tancoš; 58 kg: 4. místo – Aleš Brodníček, 5. místo – Roman Kucin, 7. místo – Martin Plaček, 8. místo – Ondřej Karička; 63 kg: 1. místo – Jakub Bielesz; 69 kg: 5. místo – Patrik Kojzar, 8. místo – Steven Hejtmánek; 76 kg: 3. místo – Tomáš Šimek; 85 kg: 5. místo – Jakub Kročák; 100 kg: 1. místo – Zdeněk Klement, 3. místo – Matěj Buha

Muži – váhová kategorie 66 kg: 7. místo – Martin Fedák; 71 kg: 4. místo – Miroslav Mačo, 10. místo – Dominik Urbánek; 75 kg: 5. místo – Michal Zedník; 80 kg: 3. místo – Luděk Konvičný, 5. místo - Štěpán Toman; 98 kg: 1. místo – Artur Omarov; 130 kg: 2. místo – Vojtěch Kukla, 7. místo – Jan Uhlík

Trenéři - Ladislav Šnelly, Petr Bielesz a Milan Benedikovič

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru